Ik heb last van... Hoofdpijn

Hoofdpijn is een vervelende klacht. Wie wel eens hoofdpijn heeft kan hierover mee praten. Wist je dat hoofdpijn goed te behandelen is? Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten.

Gelukkig is hoofdpijn goed te behandelen in onze praktijk. Eerst is het belangrijk om in kaart te brengen om wat voor hoofdpijn het gaat. Daarna kan er een gerichte behandeling op toegepast worden.

De meest voorkomende hoofdpijnklachten zijn: spanningshoofdpijn, migraine, cervicogene hoofdpijn (nek gerelateerd) of hoofdpijn die afhankelijk is van medicatie. Hoofdpijn kan gepaard gaan met overgevoeligheid van licht en/of geluid, duizeligheid of nekpijn.

Onze manueel therapeuten behandelen de volgende soorten hoofdpijn:

Spierspanningshoofdpijn:
Vaak tweezijdig van aard, matige intensiteit en uitstraling tot aan de ogen.

Migraine:
Overgevoeligheid van licht en/of geluid. Kan gepaard gaan met misselijkheid, duizeligheid of vlekjes voor de ogen. Vaak korte hevige hoofdpijn.

Nek gerelateerde hoofdpijn:
Vaak eenzijdig van aard en gepaard met nekpijn. Vaak aanwezig na ongeluk of val.

  • Spierspanningshoofdpijn
  • Migraine
  • Nek gerelateerde hoofdpijn
  • Medicatie gerelateerde hoofdpijn

Heb je vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×