Fysiotherapie Vissers

Een gezellig team in een mooie praktijk, gelegen in het centrum van Someren waar kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staat. Een multidisciplinaire aanpak waardoor de beste zorg voor onze patiënten.

2020, een nieuw jaar met een nieuwe aanpak. Hans Vissers besluit na 18 jaar ondernemerschap samen te gaan werken met zijn maten Jan Verberne en Dirk Hurkmans. Een bestaande visie doortrekken in een nieuw jasje.

Dat wij als Fysiotherapie Vissers streven naar kwaliteit en de beste zorg voor onze patiënten blijkt wel aan onze kennis die wij in huis hebben en deze weten om te zetten in een behandelplan op maat. Door met verschillende disciplines samen te werken, ieder vanuit hun eigen kracht, kunnen we de beste resultaten behalen.

Gezondheidscentrum Someren

Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum Someren. Hierbij aangesloten zijn: Huisartsenpraktijk Someren, Podotherapie Nöllen, Praktijk oefentherapie Someren, Benu Apotheek, Logopedie Eilers.

Heb je vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×